GENERALITATI

Linia de adezivi pe bază de apă Simalfa este proiectată pentru lipirea spumelor, țesăturilor și practic orice substraturi poroase.

Obiectivele noastre sunt de a oferi soluții prietenoase cu mediul și cu oamenii care le folosesc, oferind în același timp caracteristicile de performanță necesare care influențează pozitiv calitatea și rentabilitatea clienților noștri. Produsele noastre sunt dezvoltate pentru a satisface aplicațiile specifice fiecărei industrii.

Vă rugăm să ne contactați pentru îndrumări suplimentare.

PRODUSE :


Bedding

Dacă produceți perne, saltele cu arcuri , saltele cu spumă 100% sau saltele medicale,noi deja le lipim de mult timp.

Simalfa este un produs ecologic care este o alternativă sigură, nepericuloasă pentru angajații dvs. Crește profitabilitatea oferind viteze mai rapide de producție. Acesta oferă o lipitura finală de înaltă calitate pentru clienții dvs. Puteți lipi panourile superioare ale pernei și apoi marginile benzii instantaneu. Construiți saltele încapsulate în spumă complete! Laminarea miezurilor de spuma (PU, latex & visco) cu viteza. Cu SIMALFA puteți ridica și muta salteaua imediat. Fara timp de asteptare!

Perne

Casete Burete

Saltele din 100% Burete

Saltele Medicale

Matlasare


Mobier si tapiterie

Adezivii monocomponenti si bicomponenti lipesc diverse suprafete si materiale, cum ar fi spumă, fibre, țesături, nețesute, lemn și plastic

Simalfa poate oferi viteza, calitatea și flexibilitatea, astfel încât compania dvs. să maximizeze eficiența și rentabilitatea.

Comercial

Rezidential

Spuma poliuretanica

Simalfa lipeste INSTANT  straturile de  spuma PU, spuma Visco, spuma de latex, lemn, plastic, fibre, țesături și multe altele. Adezivii noștri pot fi pulverizați pe o singură parte, economisind timpul de producție și forța de muncă. Simalfa este simplu de utilizat și sistemul Free Flowing nu necesită întreținere.

Spuma PU

Spuma Visco

Spuma Latex

Fibre

Textil

Lemn

Plastic

Mijloace de transport

Unele dintre cele mai dificile standarde din industria prelucrătoare există în industria automotive, iar Simalfa le întruneste pe toate.

Legătura finală va suporta temperaturi extreme, variații ale vremii și condiții meteorologice.

Automotive

Aeronautic

Autobuze Trenuri

Motociclete

Altele

Ambalare

Simalfa a personalizat soluțiile pentru industria ambalajelor, astfel că, dacă produceți orice tip de ambalaj de protecție, avem adezivul ideal pentru dvs.

Dacă lipiți spumă poliuretanică, EPS sau produse ondulate sau dacă utilizați spumă tăiată sau oricare din multele alte substraturi folosite în ambalaje, vă putem ajuta să o lipiți perfect..

Simalfa face ca ambalajul să fie profitabil.

MOVIE DEMOS LINKS : https://www.youtube.com/watch?v=yG_f22QNCsI

How to install & use :  https://www.youtube.com/watch?v=8hWsoPLCOhQ